Producători »

Accesorii pentru birou Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Casete de valori
 • Benzi adezive de birou

  In aceasta categorie regasesti variante de banda adeziva, pentru multiple intrebuintari. Banda dublu adeziva utilizata pentru a lipi note de informare, afise, programe si alte documente este foarte utila si pentru ambalarea sau sigiliarea cutiilor de depozitare sau transport. Banda adeziva transparenta, poate fi folosita pentru a lipi colile de hartie sau la sigilarea cutiilor. Disponibila in diferite marimi, cu sau fara dispenser inclus, banda adeziva este esentiala in activitatile de birou.

 • Dispensere banda adeziva

  Folosind un dispenser banda adeziva portionezi rapid cantitatea de banda adeziva de care ai nevoie. Disponibile la BIROTICA-ASP.RO intr-o gama variata de culori si finisaje se integreaza perfect in spatiul biroului.

 • Adezivi

  Sortimente de adezivi si lipici, pentru diferite nevoi si scenarii de utilizare. Alege un lipici de calitate pentru a obtine rezultate de durata.

 • Agrafe de birou

  Agrafe, agrafe de birou, clipsuri metalice, agrafe hartie, agrafe birou colorate, pioneze, ace cu gamalie. Accesorii necesare pentru organizarea documentelor de zi cu zi, atunci cand nu este necesara capsarea. Pe www.birotica-asp.ro gasesti o gama variata de accesorii prindere.

 • Foarfeci si cuttere

  Taiati si decupati folosind o foarfeca, din portofoliul de produse BIROTICA-ASP.RO. O foarfeca birou, va ajuta sa ajustati prin taiere, atat  hartie cat si banda adeziva, carton sau documente laminate. 

  Taiati si modelati mocheta, carton, materiale textile sau plastice cu ajutorul unui cutter profesional. 

 • Suporturi pentru birou

  Pastrati instrumentele de scris la indemana, folosind suporturi pentru accesorii. Disponibile in multiple culori si finisaje, va elibereaza biroul de pixuri, stilouri sau creioane optimizand spatiul de lucru si activitatea. Folositi un suport accesorii birou pentru a oferi un aspect modern si ordonat biroului dumneavoastra.

 • Cutii pentru chei
 • Accesorii pentru birou...
 • Harti
 • Capsatoare profesionale

  Capsatoare, capsator electric, capsator hartie, capsatoare profesionale folosite pentru o capacitate mare de capsare. Capsatoarele sunt esentiale in activitatea de birou, in functie de gradul de utilizare fiind impartite in capsatoare standard, capsatoare profesionale si capsatoare electrice. Incorporeaza tehnologii de reducere a efortului la apasare, pentru o capsare fara efort a unui numar mare de pagini. Utilizeaza diferite tehnologii de capsare, pentru a economisi spatiul. Capsatoarele cu capsare plata, reduc cu pana la 30% spatiul ocupat de documentele capsate in biblioraft, asigurand in acelasi timp o capsare ferma si durabila. Disponibile in multiple variante de culori si finisaje, capsatoarele din oferta BIROTICA-ASP.RO se integreaza perfect pe orice birou, clasic sau modern. 

 • Capse

  Capse pentru majoritatea tipurilor de capsatoare prezente in birourile companiilor. Capse capsator de diferite marimi, pentru necesarul tau de capsare. 

 • Tavite pentru documente

  Pastrati documentele la indemana, folosind tavite pentru documente. Simplu de integrat pe orice birou, pot fi suprapuse pentru a creste capacitatea de stocare si a organiza documentele dupa tip sau importanta. Disponibile in multiple culori si finisaje, va elibereaza spatiul biroului de hartii si documente, optimizand spatiul de lucru si activitatea. Folositi tavite documente pentru a aduce un aspect modern si ordonat biroului dumneavoastra.

 • Suporturi pentru...

  Pastrati documentele la indemana, folosind suporturi pentru documente. Simplu de integrat pe orice birou, ocupa putin spatiu permitand organizarea documenteleor dupa tip sau importanta. Disponibile in multiple culori si finisaje, va elibereaza biroul de hartii si documente, optimizand spatiul de lucru si activitatea. Folositi un suport vertical documente pentru a aduce un aspect modern si ordonat biroului dumneavoastra.

 • Capsatoare de birou

  Capsatoare, capsator electric, capsator hartie, capsatoare profesionale. Capsatoarele sunt esentiale in activitatea de birou, in functie de gradul de utilizare fiind impartite in capsatoare standard, capsatoare profesionale si capsatoare electrice. Incorporeaza tehnologii de reducere a efortului la apasare, pentru o capsare fara efort a unui numar mare de pagini. Utilizeaza diferite tehnologii de capsare, pentru a economisi spatiul. Capsatoarele cu capsare plata, reduc cu pana la 30% spatiul ocupat de documentele capsate in biblioraft, asigurand in acelasi timp o capsare ferma si durabila. Disponibile in multiple variante de culori si finisaje, capsatoarele din oferta BIROTICA-ASP.RO se integreaza perfect pe orice birou, clasic sau modern.

 • Perforatoare de birou

  Un perforator hartie este indispensabil in activitatea zilnica de birou. Util in procesarea, ordonarea si arhivarea documentelor poate fi actionat electric sau manual, in functie de model. Perforatoarele dispun de tehnologii inovative de reducere a efortului la apasare, un perforator dotat cu aceasta tehnologie fiind capabil sa proceseze un numar mare de documente usor si rapid. Pentru uz intens, recomandam utilizarea unui perforator electric, acesta imbunatatind productivitatea si economisind timp. Disponibile in multiple variante de culoare sau finisaje, perforatoarele din portofoliul BIROTICA-ASP.RO se integreaza perfect cu orice birou, clasic sau modern.

 • Decapsatoare
 • Mape de birou
 • Hartie copiativa
 • Tackere
 • Caiete de birou

  Caiete si blocnotesuri pentru notarea informatiilor si organizarea activitatilor. Caiete dictando, caiete matematica, caiete A4, caiete A5 si caiete cu spirala, perfecte pentru sedinte sau intalniri.

 • Stampile, tus si tusiere

  Tusiera, tus stampile, tus stampila, tusiera colop, la comanda online. Folositi un tus de calitate si tusiere pentru stampilele utilizate in activitatea zilnica. Pentru a evita supraincarcarea cu tus a stampilei, dozati cu atentie tusul urmarind o incarcare optima, fara suprasaturatii.