Producători »

Echipamente de protectie Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Protectie auditiva

  Antifoane externe si antifoane interne, recomandate in mediile de lucru zgomotoase, unde zgomotele generate, depasesc maximul de decibeli admis. Din oferta BIROTICA-ASP.RO, pot fi utilizate dopuri antifonice, pentru protectia impotriva surselor de zgomot de intensitate medie pastrand confortul optim al lucratorului. Pentru surse de zgomot puternice, recomandam casti antifonice care acopera urechea in intregime, oferind o protectie completa si de durata.

 • Protectie ochi

  Ochelari de protectie, cu lentile antizgariere si antiacondens, pentru protejarea ochilor in timpul activitatilor de lucru. Pentru sudori, oferim ochelari sudura, cu lentile tratate special, masca de sudura clasica si masca de sudura automata de la producatori consacrati. Pentru siguranta angajatilor tai, in mediile de lucru cu potential de accidentare, recomandam purtarea de ochelari protectie. Protectia ochilor este esentiala in absolut orice activitate care implica generarea de reziduri, vapori sau particule, eliminand sau reducand semnificativ riscul de pierdere sau afectare iremediabila a vederii.

 • Protectie respiratorie

  BIROTICA-ASP.RO este distribuitor de echipamente de protectie a muncii. Echipament de protectie cu livrare rapida din stoc. Suntem distribuitor autorizat pentru casti de protectie, manusi de protectie, ochelari de protectie, masti de protectie si filtre, imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie, stingatoare si truse de prim ajutor.

 • Protectie maini
 • Accesorii de protectie