Producători »

Tehnica de birou Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Genti pentru laptop

  Alegerea unui rucsac laptop sau a unei genti laptop trebuie sa tina cont de cateva atribute esentiale: materiale de calitate, ergonomie, numar de buzunare interne, buzunare externe, spatii de organizare si optiuni de securizare a continutului. Un rucsac laptop de calitate va avea spatiul de depozitare al laptopului captusit cu materiale care absorb socurile, protejand astfel laptopul de deteriorari. Buzunarele de depozitare si spatiile de organizare iti vor permite stocarea ordonata a accesoriilor si a documentelor. Un minim de 4-5 buzunare interne si 2 buzunare externe este recomandat. In cazul unei genti laptop trebuie sa fii atent si la ergonomia bretelelor de transport, fiind indicat ca acestea sa fie captusite cu materiale moi, pentru o ergonomie cat mai buna. Daca vei calatori des, orienteaza-te catre un rucsac laptop sau o geanta laptop cu sistem de securizare prin cifru sau cheie.

 • Imprimante si...
 • Tastatura si mouse

  Tastatura cu fir sau tastatura wireless? Pentru un aspect modern al biroului, o tastatura wireless va elimina cablurile inestetice, asigurand in acelasi timp libertate de miscare. Un kit tastatura mouse, asigura eficienta si compatibilitatea perfecta, avand in acelasi timp un aspect unitar si profesional. Autonomia unui kit tastatura si mouse wireless depinde de calitatea bateriilor folosite. Va recomandam folosirea bateriilor reincarcabile pentru a reduce costurile si a creste autonomia.

 • Produse curatare IT

  Curatarea tastaturii se poate face cu un spray aer comprimat, care va dizloca si indeparta murdaria depusa in spatiile dintre butoanele tastaturii. Eliminarea murdariei de pe ecran si a urmelor de degete se realizeaza cu o  solutie pentru curatat ecrane sau servetele curatare ecran. Daca folosesti un laptop, il poti mentine curat folosind servetele curatare laptop. Foloseste solutii curatare laptop si curatare calculator si astfel reduci riscul de imbolnavire.

 • Calculatoare de birou

  Utilitatea unui calculator de birou este recunoscuta, fiind o unealta folosita pentru efectuarea operatiilor matematice. Cele uzuale, afiseaza pana la 16 digiti si sunt alimentate de regula, prin intermediul unei celule solare. Un calculator birou ideal, trebuie sa dispuna de butoane mari, usor de apasat, inscriptionate vizibil. 

 • Ghilotine

  O ghilotina hartie, te ajuta sa ajustezi si sa tai la dimensiunile dorite multiple coli de hartie. Ghilotina hartie A4 este in general folosita in tandem cu un aparat de indosariat sau un laminator. Utila in orice birou, dispune de gradatii si marcaje, astfel incat tu sa poti taia si ajusta eficient colile de hartie.

 • Trimmere

  Decupati perfect si precis fotografii, documente, carti de vizita, pliante, folosind un trimmer hartie. Cu ajutorul unui trimmer pentru hartie, obtineti decupaje de calitate, cu precizie ridica. Pozitionati hartia cu ajutorul marcajelor prezente pe trimmer, fixati si taiati la dimensiunea dorita.

 • Distrugatoare de...

  Incadreaza-te in normele GDPR cu un distrugator de documente. Securizand informatiile sensibile si confidentiale folosind distrugatoare de documente, respecti legislatia GDPR si protejezi documentele confidentiale. Un distrugator documente creste gradul de securitate al informatiilor prelucrate de compania ta. 

 • Aparate de indosariat

  Cu un aparat de indosariat, prezentarile si documentele vor avea un aspect profesional. Foloseste un aparat de indosariat cu spira metalica sau un aparat indosariat cu inele plastic pentru proiecte, rapoarte, prezentari, lucrari de licenta.

 • Aparate de laminat

  Utilizand un laminator A4, protejezi documente sau copii ale documentelor utilizate frecvent. Cu ajutorul unui laminator A3 oferi un aspect profesional prezentarilor sau proiectelor. Doteaza-ti biroul cu un laminator profesional si vei avea mereu la indemana, prezentari profesionale, proiecte speciale, lucrari de licenta sau diverse rapoarte, laminate si protejate impotriva deterioarii cauzate de trecea timpului sau factorii de mediu.

 • Accesorii indosariere...

  Accesorii indosariere si laminare, sine indosariere, inele indosariere, inele plastic indosariere, coperti plastic indosariere, coperta indosariere si alte accesorii complementare. 

 • Tablete si telefonie...