Producători »

Curatenie si administrative Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Articole curatenie
 • Bureti si lavete

  Lavete microfibra, lavete umede, lavete bumbac, lavete industriale, lavete curatenie, lavete profesionale. BIROTICA-ASP.RO, distribuitor produse de curatenie si produse pentru igiena, comercializeaza o gama larga de detergenti profesionali, detergenti bio si articole pentru curatenie. Produse de curatenie profesionale, dezinfectanti, produse de menaj profesionale, disponibile la comanda online. 

 • Detergenti
 • Sapunuri si dezinfectanti

  Dezinfectanti gel, sapun antibacterian, sapun lichid si alte sortimente disponibile in oferta BIROTICA-ASP.RO. Pastrezi igiena angajatilor si reduci riscul de raspandire a virusilor si microbilor, prin dotarea spatiilor sanitare cu sapun lichid sau sapun antibacterian. Instruieste-ti angajatii astfel incat sa efectueze corect spalarea mainilor, pentru o curatare eficienta si o igiena imbunatatita la locul de munca.

 • Produse din hartie

  Reduci costurile folosind prosoape de hartie in rola, hartie de sters pe maini, hartie igienica portionata, dispensere sapun, produse curatenie, dispenser sapun, dispenser hartie igienica si alte produse similare. Prosoape pliate si prosoape in rola, producatori specializati, preturi pliabile pe orice tip de buget. Dispensere manuale sau automate, pentru portionarea eficienta a hartiei si a prosoapelor din hartie. Prin implementarea dispenserelor si a consumabilelor portionate, se obtine o reducere cu pana la 30% a consumului.

 • Accesorii curatenie
 • Accesorii protectie
 • Pubele si cosuri

  Colecteaza selectiv in cadrul companiei tale pentru o reciclare eficienta a deseurilor! Colectarea selectiva ajuta la o reciclare eficienta a diferitelor materiale si reduce semnificativ impactul asupra mediului inconjurator. Foloseste cosurile si pubele pentru colectare selectiva marcate pe coduri de culori: galben pentru plastic si metal, verde pentru sticla si albastru pe hartie si carton.